Höstens utbud

Uppdaterad: 9 aug 2020

Nu är det dags för en ny termin hos oss på Art of mine! Vi befinner oss fortfarande i en oförutsägbar och knepig tid med anledning av Covid 19. Detta gör att några av våra planerade uppstarter ligger på is och vi hoppas därför att kunna presentera ännu mera nya verksamheter senare under sommaren.


Men! Trots detta är det verkligen ingen brist på roligheterna!


Nytt under solen är våra lunchpass i meditation och reflekterande promenader i form aw Walk & talk! Dessa kan med fördel kombineras med en härlig lunch på någon av gruvområdets restauranger och bokas av såväl enskild person som sluten grupp.


Sångundervisningen utvecklas och får en ny plattform - Art of mine Voice Studio! Glöm inte att följa på Facebook Nu finns dessutom möjlighet att boka lektioner i gitarr och bas med vår nya lärare Mathias Larsson!


Vi fortsätter att erbjuda veckokurser i skådespeleri, meditation, en eller kanske till och med flera körer och nytt för denna termin är en kurs i Power Qigong!

Reem Swaidan kommer att hålla i konstkurser för både barn och vuxna och vi erbjuder dessutom en jättespännande kombination av föreläsning och praktisk kurs i slow decorating! Hållbarhet och kreativitet i en perfekt kombo!


Som vanligt kan du boka samtal hos Mariel Roxendal och Jenny Hedlund. En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och reflektion!


Hoppas att vi ses i höst! Du är varmt välkommen!


HÖSTENS VERKSAMHET0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
art_of_mine_logo_blue_bkgr.png

Besöksadress:
Gruvgatan 53 
79161 Falun 

Dalarna

 

info@artofmine.se

Telefon: 076-2206644

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Följ oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

©2023 ART OF MINE