Följ med oss in i 2021!Vi lämnar 2020 bakom oss, ett år som verkligen skakat om och fått oss att reflektera och tänka om. Att tänka nytt! Det är just vad vi gjort och under 2021 kommer vi att börja arbeta på ett nytt sätt! Spännande tycker vi! Hoppas att du håller med!


Ända sedan starten 2019 har vår drivkraft och målsättning varit att sprida hållbar hälsa och kreativitet som ett verktyg för att möta vardag och arbetsliv och att stärka såväl individ som organisation. Vi har provat oss fram och det har verkligen varit ett roligt och spännande arbete med många fina möten och händelser.


Vi har sökt efter "vår roll" i detta arbete och nu har vi hittat det som känns helt rätt för oss att fokusera på! Nämligen....

  • Nätverk

  • Mötesplatser

  • Event

Ni som tidigare besökt oss kommer fortfarande att känna igen er. Kurser kommer fortfarande att finnas men här vill vi lyfta fram kursledaren som entreprenör och arrangör!

Vi är platsen - De är ledarna! Dessutom vill vi jobba för att stärka och skapa nätverk för just dessa entreprenörer inom hälsa och kreativitet.


Följ oss gärna på denna resa! Gilla och dela på Instagram och Facebook och läs mer under JOBBA MED OSS om DU är sugen på att samarbeta!


Vi ser fram emot att träffa DIG under 2021!


GOTT NYTT ÅR!/ Viktoria - Art of Mine

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
art_of_mine_logo_blue_bkgr.png