Det där Art of mine, vad är det egentligen?!

Uppdaterad: 24 jun 2020


Under Art of mine’s tak samlas verksamhet inom estetiska uttryck, hälsa och livsstil i övertygelsen om att dessa tre element, trots att utbudet vid första anblick kan se ganska brokigt ut, i många fall går hand i hand. Vi hoppas kunna inspirera och locka till lek och kreativitet, att boosta värdet av att lyssna till det egna jaget, ge mod att kasta sig ut på okänt vatten och tillåtande till såväl vila och sinnesro som galenskaper och färgsprakande kreativitet! Vi vill verka för hållbarhet för såväl den enskilda människan, kropp, själ och vårt globala leverne. Hur kan vi leva lyckligt och med ro i själen, utan att slösa på varken våra egna eller jordens resurser?Verksamheten finns på Gruvområdet i Falun som gnistrar av karaktär, kultur, kreativitet och ger plats till många härliga verksamheter väl värda ett besök! Adressen till oss är Gruvgatan 53 som Du hittar precis intill både stora parkeringen och den härliga restaurangen Geschwornergården.


Art of Mine drivs av mig, Viktoria Åkesson Forsman. Jag är sångerska, sångpedagog och har en bakgrund inom musik och undervisning i olika former. Mitt intresse för människans välmående och utveckling genom kreativitet har växt under åren och tillslut blev längtan att få arbeta med och utforska detta på heltid så stor att jag bestämde mig för att släppa tryggheten och fasta anställningar och kasta mig ut i detta spännande projekt på heltid!
Art of Mine’s utveckling och resa innebär också en personlig resa för mig vilket jag så småningom kommer att skriva lite om i en blogg som publiceras även här på sidan. Min ingång i och mål med arbetet med Art of Mine är givetvis att skapa den plattform och verksamhet som ovan beskrivs, men även att skapa det arbetsliv som jag vill ha och mår bra av. Där livet får styra arbetet, istället för tvärtom och där ”Vore det inte roligt om…” är starten till varje ny idé!


Eftersom jag i nuläget driver företaget på egen hand tar det ibland lite tid att utveckla det nya, och så måste det få vara. Jag om någon är ofta otålig och vill framåt, mot nya idéer och äventyr! Men jag tränar samtidigt på att själv också göra det som Art of Mine står för, att låta både leken och vilan ta plats och att sträva efter hållbarhet för såväl mig som verksamheten. En utmaning och ett äventyr på samma gång!


Med detta vill jag säga TACK till alla Er som redan deltar i verksamheten på olika sätt! Jag är så fantastiskt glad att ni hittat hit och stöttar och peppar! Magi!!!

Och samtidigt ett stort VÄLKOMMEN till Er som är nya och nyfikna på det vi gör!

Hoppas att vi får följas åt nu på vägen! Jag ser mycket fram emot det!


Varma Hälsningar

Viktoria

Grundare och ägare av Art of Mine

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
art_of_mine_logo_blue_bkgr.png

Besöksadress:
Gruvgatan 53 
79161 Falun 

Dalarna

 

info@artofmine.se

Telefon: 076-2206644

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Följ oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

©2023 ART OF MINE