Covid-19Vi är måna om att ni mår bra och känner er trygga vid er vistelse hos oss och vidtar givetvis de åtgärder vi kan för att minska smittspridning!


Symptomfri och med god hygien


Vi vill att du som kursdeltagare stannar hemma vid minsta symptom. På 1177 kan du läsa mer om symptomen för Covid-19 och varför du ska stanna hemma. Om du med anledning av detta missar ditt kurstillfälle ger vi dig möjlighet att ta igen missat tillfälle vid ett senare tillfälle på samma eller liknande kurs. Kontakta info@artofmine.se så hjälper vi Dig!


Vi tillhandahåller handsprit och ser gärna att du tvättar dina händer när du kommer till oss. Vi vädrar våra lokaler mellan varje pass och rengör all utrustning mellan användningarna. Lokalen städas inför varje dag.


Vi hjälps åt i lokalen


Vi behöver Er hjälp att undvika trängsel. Vänta på trappen tills dess att personen innan dig klivit in i kurslokalen. En i taget i hall och kapprum. Vi öppnar även vår bakdörr (mot Geschwornergården) vilket ger möjlighet för dig med liten packning att kliva in/ut och ställa skorna där.


Väl i kurslokalen - gå direkt till din plats. Snart ska vi mingla och kramas, men inte riktigt än... Varma leenden, tankar och ord kan vi dessutom dela med oss av på avstånd! <3


Begränsat antal platser


Vår verksamhet riktar sig alltid till relativt små grupper för att kunna bli personlig och nära. Denna termin minskar vi gruppstorleken ytterligare.


Skådespeleri - max 8 deltagare

Meditation - max 8 deltagare (vid Prova på - plats för 10)

Qigong - max 8 deltagare (vid Prova på - plats för 10)

Sångäventyret - max 10 deltagare

Konstnärsfredag - max 12 deltagare (inklusive både barn och föräldrar)

Måleri teknik och grunder - max 8 deltagare


Vi önskar att du om möjligt bokar Din plats i god tid vilket ger oss möjlighet att planera verksamheten och se över möjlighet att exempelvis utöka antalet pass vid behov.


Sång & Covid-19


Våra enskilda sånglektioner fortsätter som vanligt. Lokalen är för ändamålet stor och det finns mycket goda möjligheter att hålla ett ordentligt avstånd. Vi erbjuder även coachning på distans för Dig som tillhör riskgrupp eller har symptom på sjukdom. Kontakta viktoria@artofmine.se för mer info.

Sångäventyret (barnkör) fortsätter med begränsat antal platser.


Vi erbjuder denna termin ingen gruppaktivitet för vuxna kopplat till sång då vi inte kan erbjuda de åtgärder i lokalen som denna typ av verksamhet (med högre risk för smittspridning) kräver.


Tack för att Du hjälper oss att minska smittspridningen! <3 Ta hand om dig och varandra!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
art_of_mine_logo_blue_bkgr.png

Besöksadress:
Gruvgatan 53 
79161 Falun 

Dalarna

 

info@artofmine.se

Telefon: 076-2206644

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Följ oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

©2023 ART OF MINE