top of page
– SIDAN UNDER OMBYGGNAD –

ART OF MINE har medmänsklighet som grundsten och arbetar i övertygelsen om människans vilja att göra gott. Varje människa har en kapacitet långt bortom vad vi själva kan drömma om och vi kan, med hjälp av varandra, skapa stora och häftiga saker tillsammans!

Vi vill skapa förutsättningar för människor att utveckla sin kreativitet, sitt uttryck och sin förmåga att lyssna till och följa sin egen röst och riktning. Vi vill inspirera till en hållbar livsstil som ger varje människa möjlighet att växa och glänsa i sin fulla potential, i konsten att vara sig själva. 
Vi vill att vårt arbete ska spridas som ringar på vattnet och för att göra det möjligt skapar vi mötesplatser och nätverk som ger människor möjlighet att mötas, arbeta tillsammans och inspirera!

Art of Mine kan vara både den varma kram och den knuff i rätt riktning som behövs för att ge människor kraft att växa. Det är en plats som uppmuntrar till att kasta sig ut, sikta högt och pröva sina vingar. Här finns möjlighet att landa mjukt om det skulle behövas.

 

Art of Mine och den verksamhet som sker på våra mötesplatser är religiöst och politiskt obunden och grundar sig alltid i snällhet, mot oss själva och varandra och i alla människors höga och lika värde.

Välkommen att hänga hos oss!
 

En oas i vardagen
där Du kan upptäcka
just Din konst

Konsten att vara Du
artofmine_transparent.gif
bottom of page