BESÖKSADRESS

 

Gruvgatan 53

79161 Falun

info@artofmine.se

Telefon: 076-2206644

 

VANLIGA FRÅGOR

Vad gäller om jag vill avboka mig en kurs eller ett event?


Köpt aktivitet återbetalas ej. Vid medverkan i gruppaktivitet ber vi dig att meddela eventuell frånvaro till din kursledare. Bokning av aktivitet som innebär enskild lektion, samtal eller behandling kan ombokas kostnadsfritt fram till 24 h innan bokad tid. Avbokning av enskild aktivitet senare än 24 h före bokad tid debiteras med full taxa. Du avbokar din tid genom att kontakta din kursledare på överenskommet sätt. Vi vill alltid att din upplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt! Om du stöter på problem att delta i redan bokad verksamhet är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer efter bästa förmåga försöka hitta en lösning där du ändå får valuta för pengarna.
Vad har ni för sekretesspolicy?


Genom att köpa en aktivitet godkänner du därmed att dina personuppgifter lagras av Art of Mine creative Center Falun och studieförbundet Sensus. Vi hanterar självklart dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Bilder eller videoklipp som fotograferas eller filmas under min medverkan i Art of Mine’s aktiviteter får användas och publiceras fritt av Art of Mine Creative Center Falun. Om du inte vill medverka på bild eller film ber vi dig att meddela oss detta och vi kommer att ta hänsyn till detta.
Kan jag hyra era lokaler?


Det kan du alldeles säkert! Vi vill att våra lokaler ska finnas till i första hand för Dig som arbetar med estetik, hälsa och livsstil och erbjuder olika lösningar för dig som vill samarbeta med oss! Det går även bra att hyra lokalen för sluten verksamhet. Kontakta oss på info@artofmine.se så berättar vi mer!

art_of_mine_logo_blue_bkgr.png