kabloom_network_color.png

Kabloom Network ger dig som egenföretagare inom kreativitet, skapande, hälsa och livsstil ett nätverk av likasinnade kollegor på hemmaplan. Till ditt medlemsskap hör en inspirerande arbetsplats med drop in co-working under vardagar. Nätverket är hands on, handlingskraftigt, på plats i din vardag med fokus på den fysiska platsen och den digitala plattformen som komplement.

Vi vet att DU är en riktig stjärna! Med massor av idéer, kunskap och förmåga! Vi vet också att livet som egenföretagare kan vara svårt och ibland lite ensamt. Vi behöver påminna oss om att ta hand om oss själva, få inspiration och framför allt likasinnade att bolla idéer med. 

Vi vill genom nätverket Kabloom boosta mjukvaran i ditt företag, alltså Dig! 

Din inspiration, hälsa och motivation! Vi vill se dig och ditt företag blomstra!

 

Fri tillgång till drop in co-working i Art of Mine’s Växhus

Här är du välkommen  att droppa in under bemannad öppettid dagtid för att arbeta med ditt, men tillsammans med andra. Rummet är kreativt och lekfullt, inbjudande och lyxigt på samma gång. Här finns bra WiFi, skrivare, skanner, kopiator och så mycket kaffe och te som du orkar dricka!

 

Veckans nätverksträff

 En gång i veckan anordnas ett kortare event under dagtid med teman som lyfter din hälsa, motivation och inspiration. Det kan vara exempelvis en ”walk and talk”, ett yogapass, en workshop eller föreläsning. I samband med detta finns såklart möjligheten att nätverka med varandra. Två flugor i en smäll helt enkelt! Eventet byter tid och dag varje vecka för att kunna vara tillgängligt för alla så ofta som möjligt. 

 

Terminens happening

En gång per termin anordnas ett större kurs eller event på ett tema anpassat efter nätverksmedlemmarnas önskemål.

 

Synlighet fysiskt & online

Som medlem i nätverket synliggörs du och din verksamhet i Växhusets skyltfönster och på Art of Mines webbplats där du får din egen profilsida. Kurser som hålls av nätverkets medlemmar samlas och marknadsförs oavsett om de hålls i Art of Mines eller dina egna lokaler.

 

Rabatt och erbjudanden

Som medlem i nätverket får du alltid minst 10% rabatt på event och kurser anordnad av Art of Mine. Vi arbetar aktivt för att samla andra rabatter och erbjudanden som gynnar dig och din verksamhet. 

Give & Take

Varje månad ger du en timme av din tid fylld med en aktivitet som du väljer, kopplat till din proffession. Alla timmar samlas i en bank där du varje månad också tar en timme från någon annan. Vi byter helt enkelt med varandra! En gitarrlektion mot en massagetid kanske?! Eller en timmes designrådgivning mot ett coachande samtal?! Ett fantastiskt utbyte av kompetens och inspiration!

Pop up butik & kurslokal

I växhusets entré finns möjlighet för dig som önskar att bedriva pop-up butik eller utställning. Tillträde erbjuds månadsvis och är kostnadsfritt för dig i utbyte mot bemanningshjälp. Du har alltid möjlighet att boka tid i våra lokaler för kurser, event och möten till subventionerade priser.

AOM_nocircle_green_Rityta 1_edited_edite