DIN KREATIVA 

OAS I DALARNA

ESTETIK . KREATIVITET . HÄLSA . LIVSSTIL . HÅLLBARHET 

NYHETER

PÅ GÅNG

UPPKOMMANDE EVENT

VÅRA KURSER

SAMTAL & BEHANDLINGAR

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

VAD GÖR VI?

Art of Mine har medmänsklighet som grundsten och arbetar i övertygelsen om människans vilja att göra gott. Vi tror att varje människa har en kapacitet långt bortom vad vi själva kan drömma om och att vi, med hjälp av varandra, kan skapa stora och häftiga saker tillsammans!

 

Vi vill skapa förutsättningar för människor att utveckla sin kreativitet, sitt uttryck och sin förmåga att lyssna till och följa sin egen röst och riktning. 

Vi vill inspirera till en hållbar livsstil som ger varje människa möjlighet att växa och glänsa i sin fulla potential, i konsten att vara sig själv. 

Vi vill att vårt arbete ska spridas som ringar på vattnet och för att göra det möjligt skapar vi mötesplatser och nätverk som ger människor möjlighet att mötas, arbeta tillsammans och inspirera!

 

Art of Mine kan vara både den varma kram och den knuff i rätt riktning som behövs för att ge människor kraft att växa. Det är en plats som uppmuntrar till att kasta sig ut, sikta högt och pröva sina vingar. Här finns möjlighet att landa mjukt om det skulle behövas. 

 

Art of Mine och den verksamhet som sker på våra mötesplatser är religiöst och politiskt obunden och grundar sig alltid i snällhet, mot oss själva och varandra och i alla människors höga och lika värde.

Aina Dalentoft

Jag har deltagit och fortsätter att delta i en kurs i Skådespeleri. Fantastisk lärare, bra lokaler och en trevlig grupp som verkligen utvecklas. Hjärtligt tack Art of Mine för arrangemanget. Och så har jag varit på två fantastiska föredrag också!

Linda Hunter

För mig är det en enorm lyx att få ta lektioner med någon som Viktoria. Det finns ingen mer pedagogisk, tålmodig, positiv eller framåtdrivande lärare än hon. Lektionerna känns trygga, utmanande och är fulla av värme. Jag lägger själv ribban för hur högt jag vill hoppa och sedan knuffar Viktoria på och så hoppar jag högre än jag någonsin förväntat mig.

Alex Öster

Mariel har en riktig bra förmåga att verkställa förändringar. Jag har lärt mig mycket om att ta hand om kropp och sinne. Idag är jag bättre på att ta hand om mig själv och jag mår mycket bättre.

VAD TYCKER VÅRA DELTAGARE OM ART OF MINE?

art_of_mine_logo_blue_bkgr.png

Besöksadress:
Gruvgatan 53 
79161 Falun 

Dalarna

 

info@artofmine.se

Telefon: 076-2206644

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
Följ oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

©2023 ART OF MINE